Even voorstellen..

Even voorstellen..
Projectmanager ruimtelijke ontwikkeling

Ik ben Inge van der Meer,  geboren in Gemert, Noord Brabant. Na mijn opleiding MTS Bouwkunde ben ik verder gegaan met de studie Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de HTS in Utrecht. Ik ben in Utrecht op kamers gaan wonen. Na mijn studie ben ik gebleven in het Utrechtse en nu woon ik in het prachtige groene Zeist. Met mijn Brabantse spontaniteit en openheid, maar ook met een beetje Utrechtse nuchterheid laat ik partijen bij elkaar komen om gezamenlijk tot een integraal en duurzaam ruimtelijk plan te komen. Ik vind het een uitdaging om belanghebbenden/omwonenden te betrekken bij een ruimtelijke ontwikkeling in hun directe leefomgeving. Hoe lastig dit ook vaak is, het belang om iedereen in een vroeg stadium mee te nemen in het proces blijkt achteraf altijd weer zeer gewaardeerd. Ik denk graag in mogelijkheden en kansen  en zoek altijd naar oplossingen. Vanaf een eerste idee tot aan de oplevering van de openbare ruimte ben ik betrokken bij het proces.

Na mijn studie heb ik 7 jaar bij TMOP/BMC gewerkt. In deze tijd heb ik bij veel gemeenten binnen gekeken. Veel opdrachten door het hele land gehad. Heel veel geleerd en veel ervaringen opgedaan. In 2011 werd ik moeder en de opdrachten door het hele land maakten plaats voor een baan dicht bij huis en de zorg voor de jongens. Nu is het weer tijd om de energie die ik kreeg van de verschillende opdrachten en de verschillende opdrachtgevers weer op te pakken. Door de jaren heen heb ik van (bouw)vergunningverlening, bestemmingsplannen maken, tot aan complete gebiedsontwikkelingsprojecten gewerkt. Het gehele werkveld binnen de ruimtelijke ordening en bouwthema’s heb ik gedaan. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd als projectmanager ruimtelijke ontwikkeling. Ik ben een generalist die weet wanneer welke aspecten belangrijk zijn en wie je daarvoor nodig hebt. 

In 2018 heb ik na ruim 13 jaar werken het roer omgegooid. De energie die ik had en kreeg in de tijd dat ik bij TMOP/BMC, als adviseur/consultant werkte, miste ik bij het vaste dienstverband bij de overheid. Ik heb ontslag gevraagd bij de gemeente waar ik op dat moment werkte en ik heb Ruimte & Meer opgericht. Super spannend, maar vol vertrouwen in mezelf ga ik dit avontuur aan. Na 13 jaar ervaring, waarvan 7 jaar in dienst bij TMOP/BMC  en 6 jaar in overheidsdienst was het tijd voor deze nieuwe stap in mijn leven, meer afwisseling, meer uitdagingen, meer de onafhankelijke adviseur in het ruimtelijk proces. Met veel kennis en ervaring op zak, ben ik vanaf 2018 als zelfstandig adviseur/projectmanager ruimtelijke ontwikkeling voor (overheids-) organisaties en particulieren beschikbaar.

Wil je een keer een kop koffie met me drinken, neem contact met me op! Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennis maken? Neem contact op met Inge van der Meer. 

Contact

 

Top