Over Ruimte & Meer

September 2018 ben ik gestart met Ruimte & Meer. De combinatie van afwisseling om voor verschillende opdrachtgevers te werken, nieuwe mensen te ontmoeten en het binnenkijken bij verschillende organisaties daar krijg ik energie van. Het roer ging daarom om, van een vaste baan bij de overheid, naar de onzekerheid van een ondernemer.  Gezonde spanning en veel uitdaging om iedere keer weer een leuke opdracht te vinden, waarbij mijn ervaring en expertise kan bijdragen aan een mooi resultaat, dat maakt het mooi om voor Ruimte & Meer te werken.

Vanuit Ruimte & Meer begeleid ik ruimtelijke initiatieven vaak vanuit de overheid, van een eerste idee tot een plan dat uitgevoerd kan worden, omdat alle vergunningen rond zijn. In alle ruimtelijke ontwikkelingen zie ik een uitdaging. Van stedelijk gebied tot buitengebied. Van woningen, winkels, supermarkten, scholen, landgoederen, monumenten en agrarische bedrijven. Een prettige en duurzame leefomgeving voor ons allemaal, maar ook voor de volgende generatie, daar wil ik graag aan bijdragen!

Op de projectpagina staan de projecten waar Ruimte & Meer aan heeft bijgedragen: Projecten.

Op mijn CV staat mijn volledige werkervaring, want voordat ik ben gestart met Ruimte & Meer heb ik al veel werkervaring opgedaan als adviseur bij BMC en projectleider bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u kennis maken? Neem contact op met Inge van der Meer. 

Contact

 

Top